KRAJ: Srbija - Rusija 2:3 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Srbija - Rusija 2:3 (VIDEO)

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja u Areni sa polufinala EP u futsalu

KRAJ UTAKICE - RUSIJA JE U FINALU. SRBIJA ĆE SE BORITI ZA TREĆE MESTO! VELIKI APLAUZ ZA OBE SELEKCIJE NA KRAJU MEČA.

5. minut - Izgleda da nemamo snage za povratak. Pokušaj Janjića glavom. Poslednji napad - 10. sekundi. KRAJ!

3. minut - Krenuli smo na sve ili ništa! Ali 1.20 do kraja.

1. minut - Odličan udarac Rakića - brani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gustavo!

KREĆE DRUGI PRODUŽETAK - JOŠ PET MINUTA NADE ZA ORLOVE!

KRAJ PRVOG PRODUŽETKA

5. minut - Snažan udarac Perića, lopta ide kroz noge Gustavu, ali on uspeva da je zaustavi na gol-liniji.

3. minut - Ponovo vode Rusi - Romulo! Zaspala je srpska odbrana, ponovo jurimo zaostatak.

3. minut - Kakve odbrane srpskog junaka Aksentijevića - BRAVO MAJSTORE!

2. minut - Preti i Davidov sa druge strane, ali bez opasnosti po gol Aksentijevića.

1. minut - Sjajan udarac Rajčevića, baca se Gustavo kao tigar!

POČEO JE PRVI PRODUŽETAK!

PRODUŽECI! DVA PUTA PO PET MINUTA!

40. minut - Indirekt! Prekombinovao se Robinjo i zaboravio da pređe preko polovine terena, pa je vraćena lopta za Romula. Velika šansa za Srbiju. Kakva odbrana Gustava! Faul za Rusiju, malo su sudije pogubile konce - poslednji napad za Ruse - ide se u produžetak.

38. minut - Dve sjajne prilike za Liskova, prvo brani Aksentijević, pa udarac preko gola!

37. miniut - Kakav šut i kakva odbrana Aksentijević, kome je malo stradao lakat, ali biće sve u redu!

35. minut! GOOOOOOOOOOOL! SIMIĆ!!!!!!!!! Sjajna akcija i nova fenomenalna asitencija kapitena Perića!



34. minut - Drugi žuti i crveni karton za Edera Limu! Srbija dva minuta igra sa igračem manje ili ako postignemo gol u međuvremenu.

33. minut - Velika prilika za Simića, nakon odbitka, ali izblokiran udarac. Ubrzo šansa i za Rakića, ali daleko preko prečke!

32. minut - Kakav gol strahovito snažnog Abramova, koji je sa jednom držao Kocića na odstojanju, a onda iznenadio Aksentijevića.

30. minut - AKSENTIJEVIĆ ČUVA SRBIJU! Sjajna kombinacija Rusa i dobar pokušaj Romula, ali brani srpski golman!

29. minut - Kako igra Mladen Kocić! Šajahmetov je posle driblinga završi na zemlji, šut, ali brani Gustavo.

28. minut: Brani Aksentijević! Odličan pokušaj Šajahmetova!

26. minut! GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Mladen Kocić!!!!! Iščašio je kuk Robinju fantastičnim driblingom, a onda projektilom zakucao loptu u rusku mrežu!



25. minut - Kakav projektil Romula - stativa! Skamenjen je ostao Aksentijević.

24. minut - Odlično igramo u nastavku, veliki pritisak pred ruskim golom, sjajan šut Rakića, Vukulov skida loptu iz donjeg desnog ugla.

23. minut - Veliko negodovanje Beogradske arene i publike. Gustavo je srušio Perića u kaznenom prostoru, ali su sudije ostale neme. Bilo je kontakta, a tom prilikom se izgleda i povredio brazilski golman. Mogao je Englez Mark Birket, koji se još protiv Ukrajine zamerio našoj publici, da pokaže na belu tačku. Gustavo ne može da nastavi meč, na golu je Vikulov.

22. minut - Velika šansa za Rajčevića, volej odlazi tik pored stative. Preti i Perić, Gustavo šalje loptu preko prečke. Izgleda da su naši daleko spremnije, pre svega psihološki, ušli u drugo poluvreme.

22. minut - Dobra finta Pršića, faul i šansa za Srbiju iz prekida! Pokušava Perić, korner za Orlove.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Inače, u svečanoj loži su i ministar sporta, Vanja Udovičić, predsednik FSS Tomislav Karadžić i njegov najbliži saradnik Savo Milošević. Navijački kop iz Kragujevca nije baš bio oduševljen pojavom prvog čoveka FSS i počastio ga je zvižducima.

Na poluvremenu se pojavio i ambasador UEFA u futsalu, Dejan Stanković, koji je nagrađen velikim aplauzom publike u Beogradskoj areni. On se samo kratko obratio svima u hali rečima: "Ima još vremena, ne odustajemo! Srbija!".

KRAJ PRVOG POLUVREMENA:

20. minut - Ušli smo u poslednji minut, pokušava Abramov, ali ništa.

17. minut - Rasplamsala se igra na terenu, dobro kombinuju Orlovi u ovim trenucima, Rusi čekaju i traže našu grešku. Odnos u faulovima 4:1 za Srbiju.

16. minut - Velika prilika za Rajčevića, Gustavo fantastično brani!

15. minut - Sjajna kombinacija iz indirekta, ali su Rusi uspeli da izvuku loptu praktično iz praznog gola, sada i faul za Orlove, nova šansa za dobar prekid. Kocić pokušava, korner!

14. minut - Indirektan udarac za Srbiju, pošto lopta nije prešla polovinu terena, a vraćena je Gustavu.

13. minut - Vode Rusi sa 1:0. Izgubio je Perić duel sa Davidovim, lopta je stigla do Edera Lime i za Aksentijevića nije bilo spasa.

13. minut - Aca Kovačević traži tajm-aut, kako bi njegova ekipa došla do daha u finišu prvog poluvremena.

12. minut - Opasno prete Rusi, koji od početka meča diktiraju tempo i generalno su bolji rival na terenu.

11. minut - Opasan pokušaj Abramova, nakon toga preti Šajahmetov, ali još uvek Aksentijević nije bio na velikim iskušenjima.

10. minut - Rusi podižu ritam iz minuta u minut, konstantno menjaju igrače, ali krade loptu Kocić, koji je ipak izblokiran.

7. minut - Preti i Robinjo, dugo je lopta bila u ruskom posedu.

5. minut - Sjajni kapiten Marko Perić ponovo preti!

3. minut - Konačno smo pokazali zube - Perić snažno iz daljine, ali lagan plen za Gustava. Potpuno poravnata situacija na terenu.

2. minut - Znatno bučnija atmosfera nego na prethodnim mečevima, a i trubači ne prestaju sa sviranjem. Opet preti Eder Lima.

2. minut - Davidov je umalo iskoristio grešku Kocića, potom nakon kornera pokušava i Eder Lima, ali preko gola.

18.28 - Startne postave. Za Srbiju: Aksentijević, Rajčević, Perić i Janjić. Za Rusiju: Gustavo, Lima, Robinjo, Kutuzov i Davidov. 

18.23 - Na zvaničnom predstavljanju, svaki ruski fudbaler je pojedinačno pozdravljen apaluzima sa tribina. Publika u Areni se još jednom pokazala u pravom svetlu. Naravno, prave ovacije su usledile kada je spiker pročitao imena naših reprezentativaca.

18.19 - Zastave na tribinama iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske i crne Gore. Došli su navijači iz Velikog Gradišta, Železnika, valjeva, Putinaca, Trebinja, Čelinca, a po običaju navijanje vode Kragujevčani. Ali i Rusi imaju podršku i tu je nekoliko njihovih zastava među kojima i jedna moskovskog Spartaka.

18.16 - Sudije su bila bitan faktor prethodnog četvrtfinalnog duela sa Ukrajincima, a posebno smo zapamtili engleskog arbitra Marka Birketa koji je u nekoliko navrata razbesneo naše reprezentativce i publiku. On je na tom meču bio drugi sudija, a večeras će biti glavni delilac pravde, dok mu asistira Ondrej Černi iz Češke. Treći sudija zadužen za kontrolu situacije na klupama i kod izmena je Kamil Četin iz Turske.

18.13 - Još jedna očekivana stvar je da se traži karta od zlata. Nije mali broj onih koji su došli ispred Arene naslepo nadajući da se će od tapakroša uspeti da nabave kartu za do sada najvažniju utakmicu u istoriji srpskog futsala.

18.10 - Kao što se i očekivalo velika gužva ispted Arene. Uprkos apelima iz organizacije turnira da navijači porane na prvi susret polufinala, za mnoge je to bilo neizvodljivo. Kraj radnog vremena, saobraćajna gužva i razni faktori utiču na to da je Arena 20 minuta pre početka meča poluprazna.

Reprezentativci Srbije nastavljaju istorijski pohod na Evropskom prvenstvu u futsalu. Na redu je polufinalni okršaj sa Rusijom, koji počinje od 18.30 časova.

Srbija će protiv aktuelnog vicešampona Evrope imati priliku da se plasira u veliko finale i obezbedi prvu medalju u istoriji našeg futsala pred sigurno prepunom Arenom. Budite uz MOZART Sport i pratite direktan tekstualni prenos ovog meča.

Prema kvotama kladionice MOZZART, Rusija je favorit na ovom meču, kvota na dvojku je 1,70, dok je kec na Srbiju 3,55. 

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.