KRAJ: Severna Irska - Srbija 1:4!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Severna Irska - Srbija 1:4!

18.50 - I pored odlične partije, sjajne borbenosti i želje da dođe do trijumfa od pet golova razlike, žestoko oslabljena mlada reprezentacija Srbije nije uspela u svojoj nameri. Sada nam ostaje da čekamo ishod utakmice Švedska - Turska. Uskoro ćemo objaviti kalkulacije, dakle, na koji način još možemo do baraža za Evropsko prvenstvo...Budite uz MOZZART Sport.

18.49 - KRAJ UTAKMICE!

18.46 - Poslednja izmena u našem timu je Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << umesto dvostrukog strelca Slavoljuba Srnića.

18.45 - Ističe 90. minut. Još je samo nadoknada preostala...

18.43 - Samo korner, a onda je udarac Filipa Kostića izblokiran.

18.43 - Slobodan udarac iz povoljne pozicije za naš tim.

18.41 - Iz igre izlazi Radoja a ulazi sveži Sergej Milinković Savić! Andrija Živković je i dalje na klupi...

18.40 - Sve je manje vremena, međutim, kako smo brzo dali po dva gola u prethodnom delu utakmice daje nam pravo da se dalje nadamo. Još pet minuta plus nadoknada vremena...

18.39 - Kostić je imao šansu, ali ništa od toga.

18.37 - Italija - Kipar 6:1! Ali to je sada mnogo manje važno...

18.36 - Selektor Ćurčić je i dalje na samo jednoj izmeni. Na klupi ima i Andriju Živkovića, možda bi trebalo očekivati i njega u poslednjih desetak minuta.

18.35 - Srbija u totalnoj ofanzivi! Irci nam sada prete iz opasnih kontri. Još jedan gol u našoj mreži značio bi kraj svih nada...

18.34 - Italijani postižu i peti gol, tek koliko da potvrde ubedljiv trijumf. A da podsetimo samo, Kipar je vodio sa 1:0 posle dvadesetak minuta igre...

18.32 - Još 15 minuta nade za Orliće... Ritam meča malo je opao i to nam nikako ne ide u korist.

18.29 - Italijani su overili pobedu protiv Kipra. U 74. minutu vode sa 4:1 i oni su osigurali prvo mesto grupi. To praktično znači da sada možemo da se oslonimo samo na naš učinak. Doduše, postojaće i dalje teoretske šanse ukoliko ne dobijemo pet razlike (zavisiće od ostlih utakmica), ali svakako da bi bilo mnogo bolje da damo još ta dva gola...

18.28 - Naši momci uputili su ukupno 14 šuteva ka golu domaćeg tima.

18.27 - Samo dva puta su Irci uputili udarac u okvir gola za 70 minuta i eto taj jedan je završio iza leđa našeg golmana...

18.24 - Ćurčić odmah reaguje i umesto veziste Čavrića uvodi još jednog špica. Uriš Đurđević je na terenu.

18.23 - GOL! I sada nam je totalna ofanziva došla glave! Brobel je matirao Dmitrovića i smanjio na 1:4. Sada su na ponovo potreba dva gola kako bismo pretekli Islanđane...

18.22 - Irci ne znaju šta ih je snašlo. Izabranici Radovana Ćurčića furiozno napadaju.

18.20 - I nastavljaju se napadi Srbije... Idemo momci!

18.18 - Strelci za naš tim bili su ponovo Srnić i Filip Kostić. U 56. minutu pogodio je ofanzivni vezista Čukaričkog, a zatim i napadač Štutgarta.

18.15 - Bravo Orlići! Srbija nastavlja da rešeta mrežu domaćina i posle 58. minuta igre vodi sa čak 4:0! Još samo jedan gol nam nedostaje do cilja.

Nastavak meča pratićemo uživo!

Mlada reprezentacija Srbije vodi na poluvremenu u Belfastu protiv Severne Irske sa 2:0! Golovima Aleksandra Pešića i Slavoljuba Srnića Orlići su se značajno približili ostvarenju zacrtanog cilja koji bi gotovo garantovao plasman u baraž za Evropsko prvenstvo, a to je pet razlike protiv Iraca!

Ukoliko naši momci uspeju da postignu još tri gola, a večeras se ne desi čudo i Austrija savlada Španiju u gostima, to bi značilo siguran prolaz našeg tima u doigravanje, jer bismo imali bolju gol razliku od islanda i bili bismo treća najbolja drugoplasirana selekcija u kvalifikacijama. Tu je i druga šansa, a ona podrazumeva da Italijani ne dobiju Kipar. Taj meč je u toku i trenutno je 2:1 za Azure posle prvih 45 minuta.

Srbija je otpor domaćina slomila za kratko vreme, u periodu između 34. i 36. minuta, kada smo postigli dva gola preko pomenutih Pešića i Srnića. Skoro pola posla je odrađeno. 'Ajmo Orlići, još samo tri komada!

SASTAV SRBIJE: Dmitrović - Petković, Pantić, Veljković, Petrović - Radoja, Čavrić, Mijailović - Srnić, Kostić, Pešić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.