KOVAČ OBJAVIO ŠIRI SPISAK Bez iznenađenja kod odbojkaša za EP

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOVAČ OBJAVIO ŠIRI SPISAK Bez iznenađenja kod odbojkaša za EP

Novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač objavio je spisak od 19 igrača koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo. Kovač je preuzeo nacionalni tim od Nikole Grbića, sa kojim je raskinuta saradnja posle neuspeha u interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre.
Od 19:15 igraju odbojkašice Mađarske >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Belgije, a u kladionici MaxBet je kvota an pobedu Belgijanki 1.40.
Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B u Briselu i Antverpenu sa Nemačkom, Slovačkom, Španijom, Belgijom i Austrijom.
Na spisku su tehničari: Nikola Jovović (Ankara), Aleksa Batak (Mladi Radnik) i Vuk Todorović (Vojvodina); korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa), Dražen Luburić (Ankara) i Božidar Vučićević (Vojvodina); libera: Neven Majstorović (Krajova) i Nikola Peković (Partizan); blokeri: Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Peruđa), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (PAOK) i Stevan Simić (Vojvodina); primači: Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belgorod), Lazar Ćirović (Padova), Milan Katić (Belhatov) i Miran Kojundžić (Vojvodina).
Srbija će od 12. septembra učestvovati na kontinentalnom šampionatu koje će se igrati u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

The post KOVAČ OBJAVIO ŠIRI SPISAK Bez iznenađenja kod odbojkaša za EP appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši počinju pripreme za EP, Kovač pozvao 19 igrača

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

Novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač objavio je danas spisak od 19 igrača koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo...Kovač je preuzeo nacionalni tim od Nikole Grbića, sa kojim je raskinuta saradnja posle neuspeha u interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske...

Nastavak na Sportske.net...

NOVI SELEKTOR SAOPŠTIO SPISAK: Kovač sa OVIH 12 igrača napada odlazak na Evropsko prvenstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019

Poznati rivali u kvalifikacionoj grupi "B"...Novi selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Boba Kovač odredio je igrače za pripreme, uoči predstojećih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se igrati od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj...Srpski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.