KAKO JE MOGLO DA SE ZAVRŠI, OVO JE VELIKI BOD: Stojković se oglasio nakon remija u Bugarskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:17

"KAKO JE MOGLO DA SE ZAVRŠI, OVO JE VELIKI BOD": Stojković se oglasio nakon remija u Bugarskoj!

I to golom u poslednjim sekundama...

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno (1:1) sa Bugarskom u Razgradu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Bod "orlovima" doneo je Darko Lazović u šestom minutu sudijske nadoknade, praktično u poslednjim sekundama je pogodio mrežu Đulgerova. Svoje utiske je nakon meča izneoi i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Stojković je istakao da je ovo veliki bod za Srbiju.

- Kako je moglo da se završi, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veliki bod za nas... Teška utakmica, kao što smo očekivali. Govorili su da je mlad tim. Znao sam da će biti teško. Bilo je dosta grešaka u lakim pasovima, što je otežavalo našu igru, ali, definitivno mislim da je ovaj bod došao i moramo da budemo zadovoljni... Pričao sam sa igračima o terminu, kraj je sezone, dosta igrača je van forme. To vas niko ne pita, kada izađete na teren, morate da date sve od sebe... Do sada smo odigrali tri utakmice, dve na strani. Na strani smo uzeli četiri boda, kod kuće tri, to je prema nekom planu. S obzirom na kadrovske probleme, ovaj bod je zaista veliki - zaključio je Stojković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi se zadovoljan vraća iz Bugarske: Ovo je veliki bod kako je moglo da se završi!

Izvor: 24sedam.rs, 20.Jun.2023

Selektor Srbije nije bio previše razočaran izdanjem svojih izabranika u Razgradu

Nastavak na 24sedam.rs...

Stojković: Kako je moglo da se završi, ovo je veliki bod za nas

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023, 10:53

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je nakon remija sa Bugarskom da je osvojen veliki bod.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.