KAKAV MEGAPREOKRET: Srbija IDE na Evropsko prvenstvo! Sve rukometašice NEGATIVNE na koronu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 14:01

KAKAV MEGAPREOKRET: Srbija IDE na Evropsko prvenstvo! Sve rukometašice NEGATIVNE na koronu!

Fenomenalna vest.

Ženska reprezentacija Srbije putuje na Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Danskoj!

To je epilog rezultata poslednjih testova, koji su pokazali da su svi članovi srpske delegacije, reprezentativke i stručni štab, negativni na Kovid-19 i mogu da putuju na završni turnir Šampionata Starog Kontinenta u Kolding.

Srpske gracije odlaze u Dansku, ranim jutarnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << satima u četvrtak, a tamo će ženska rukometna selekcija i članovi ekspedicije odraditi novo testiranje, posle kojeg će biti smeštena u „balon“ zajedno sa ostalim reprezentacijama.

U „balon“ će moći da uđu samo oni koji prođu rigorozne epidemiološke mere, koje se odnose na kretanje samo unutar hotela i striktno propisan boravak u dvorani u vreme treninga i utakmica kako bi se mogućnost pojave virusa svela na minimum.

Inače, prvi meč srpsku selekciju čeka u petak (20.30), a protivnik je reprezentacija Holandije, koja spada u jednog od favorita za osvajanje medalja. Podsetimo, Lale su pre dve godine u Francuskoj osvojile bronzanu medalju, a na Evropskom prvenstvu 2016. u Švedskoj napravile najveći uspeh sa srebrnim odličjem, kada su u finalu izgubile od Norveške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.