Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i izviniti Hrvatskoj

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 23:31

Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i izviniti Hrvatskoj

Reprezentativac Hrvatske Josip Juranović bio je razočaran posle poraza od Velsa, drugog uzastopnog za Hrvate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Velšani su tako pretekli Dalićev tim u grupi i sada "drže sudbinu" u svojim rukama pred preostala dva meča.

Juranovića je Dalić izveo već na poluvremenu, zajedno sa Musom i Brekalom, nezadovoljan kako su odigrali prvi deo meča. Doduše, Juranović nije mogao dalje i zbog povrede.

Ni njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamene nisu bile bogzna koliko bolje....

Na kraju, Hrvati odlaze iz Kardifa pognute glave.

"Razočaranje. Sve što smo mogli napraviti krivo, napravili smo tokom ovog okupljanja. Moramo se pogledati u ogledalo, razmisliti šta smo napravili za sebe i čitavu hrvatsku. Nakon velikih rezultata zaboravili smo kako je to kvalifikovati se. Moramo biti spremniji za iduće okupljanje i nadati se da će protivnici kiksati", nada se Juranović srećnom epilogu posle novembarskih mečeva.

Hrvatska je, istina, u meč ušla bez nekolicine važnih igrača, Petkovića, Kramarića, kao i teže povređenog Perišića, ali Juranović kaže da to ne bi smeo da bude alibi za poraz.

"Povrede su izgovor. Sada nije išlo. Bili smo jalovi, svi su to videli. Moramo se svima izviniti. Da, u petom minutu sam osetio list. Stisnuo sam do poluvremena. Sad ćemo videti šta će biti. Olako smo shvatili situaciju. Moramo dobro razmisliti šta smo napravili", rekao je Juranović na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.