Izvor: RTS, 01.Sep.2022, 20:44

Juniorke Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u odbojci

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se sa prve pozicije u grupi u polufinale Evropskog prvenstva u Severnoj Makedoniji. U petom meču Grupe 2 u Skoplju naše odbojkašice su savladala Holandiju sa 3:0 (25:22, 25:17, 25:19) i grupnu fazu okončala sa maksimalnim skorom 5-0.
Izabranice selektora Vladimira Vasovića u subotu, 3. septembra (19.30), igraće u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv drugoplasiranog tima Grupe 1, a to će najverovatnije biti Poljska. U drugom polufinalu sastaće se Italija i Holandija.

Na meču protiv Holandije najefikasnije u timu Srbije bile su Jovana Zelenović sa 13 poena i Hena Kurtagić sa 11 poena.
Na putu do polufinala srpska odbojkaška selekcija sastavljena od igračica do 19 godina nije izgubila nijedan set, pošto je prethodno maksimalnim rezultatom savladala Švajcarsku, Rumuniju, Tursku i Hrvatsku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Juniorke Srbije u polufinalu EP u odbojci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2022

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se večeras sa prve pozicije u polufinale Evropskog prvenstva u Severnoj Makedoniji pošto je u petom meču Grupe 2 u Skoplju savladala Holandiju sa 3:0 (25:22, 25:17, 25:19) i grupnu fazu okončala sa maksimalnim skorom 5-0...Izabranice selektora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.