Jovanovićeva: Prva utakmica je najteža

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 17:11

Jovanovićeva: Prva utakmica je najteža

Košarkašica Srbije Nevena Jovanović sumirala je utiske nakon pobede na otvaranju Evropskog prvenstva.

Izabranice Marine Maljković su bile bolje od Turske rezultatom 71:63, a Jovanovićeva je meč završila sa tri poena i po jednim skokom i asistencijom.

Kako je rekla Jovanović, protivnik je mogao da bude i lakši na startu kontinentalne smotre.

"Sigurno, prva utakmica je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najteža, ali igrali smo protiv veoma dobrog protivnika koji se spremio protiv nas, ali mi smo imali više dobrih nego loših momenata i to je prelomilo u našu korist", kaže Nevena Jovanović.

Smatra da su ovom pobedom "probile led", ali ne potcenjuje ni naredne protivnice.

"Lakše je kad se krene sa pobedom i to je dobro i zbog psihičkog nivoa i zbog atmosfera u ekipi i srećna sam što smo pobedili, a ja se ne bih složila da su lakše ekipe jer su svi motivisani protiv nas", zaključila je Jovanović.

Narednu utakmicu Srbija u okviru grupe D igra protiv Slovačke već u petak od 20 časova i 45 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.