Izvor: Piplmetar.rs, 24.Apr.2023, 04:30

Još dve medalje za srpske rvače: Tibolov i Kadžaja osvojili bronze na Evropskom prvenstvu u Zagrebu

Početna » Sport » Još dve medalje za srpske rvače: Tibolov i Kadžaja osvojili bronze na Evropskom prvenstvu u Zagrebu


V. N.24.04.2023. 00:01

Foto: Rvački savez Srbije
Srpski reprezentativci Georgi Tibilov i Mihail Kadžaja osvojili su bronzane medalje na Evropskom prvenstvu koje se održava u Zagrebu.
Tibilov je u odlučujućoj borbi za bronzu u kategoriji do >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 60 kilograma pobedio Kerema Kamala iz Turske, dok je Kadžaja bio bolji od Nikoloza Kakelašvilija iz Italije.
Srpska rvačka reprezentaciju imala je fantastičan nastup na šampionatu Evrope u glavnom gradu Hrvatske pošto je osvojila ukupno četiri medalje.
Prethodno, bronzu je osvojio Hetik Cabolov u slobodnom stilu, dok je Viktor Nemeš stigao do srebrne medalje u grčko-rimsko stilu u kategoriji do 77 kilograma.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti









Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 24. april 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.
– Minja Miletić, TV novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.