Jelača: Jedva čekam finale

Izvor: Akter, 12.Avg.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelača: Jedva čekam finale

Srpska atletičarka Tatjana Jelača izjavila je danas da se nadala brzom plasmanu u finale Evropskog prvenstva u Cirihu

Srpska rekorderka u bacanju koplja u prvoj seriji ostvarila je hitac od 60,26 metara i mirno čeka borbu za medalje, koja je na programu u četvrtak od 20.40.

"Nadala sam se ulasku u finale prvim hicem, kako bih energiju sačuvala za finale. Jedva čekam četvrtak", rekla je Jelača.

Emir Bekrić istakao je da je zadovoljan plasmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u polufinale trke na 400 metara sa preponama.

On je u četvrtoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto rezultatom 49,82 sekundi, sa pet stotinki zaostatka u odnosu na Nijala Flenerija iz Velike Britanije.

"Ovo su kvalifikacije, koje se ujutru trče i malo su zahtevnije. Imao sam dobru grupu, gledao sam da budem u ravni sa Flanerijem. Važno je da sam uradio sve ono što sam se dogovorio sa trenerom Mirjanom. Sutra je nova trka. Neka Srbija navija za nas", poručio je Bekrić.

Polufinale na 400 metara sa preponama na programu je u sredu od 17.55 sati.

Kasnije danas u kvalifikacijama nastupiće Miloš Raović (400 metara), Ivana Španović (skok u dalj) i Tamara Marković (400 metara).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.