Jamal zbog povrede propušta mečeve Španije u kvalifikacijama za EP

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 18:46

Jamal zbog povrede propušta mečeve Španije u kvalifikacijama za EP

Mladi španski fudbaler Lamin Jamal propustiće zbog povrede mečeve nacionalne selekcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Savez je saopštio da su testovi utvrdili da 16-godišnji Jamal neće moći da nastupi u mečevima Španije protiv Škotske u četvrtak i Norveške u nedelju.

On je u duelu svog klub, Barselone, protiv Granade u nedelju zamenjen u drugom poluvremenu, a katalonski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je naveo da je doživeo povredu kuka.

Jamal je prošlog meseca postao najmlađi igrač koji je nastupio za Španiju. Takođe je postao i najmlađi strelac u istoriji kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

On je u nedelju postao najmlađi igrač ikad koji je postigao gol u španskoj ligi.

Takođe je i najmlađi igrač koji je zaigrao u Primeri i Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.