JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU: Zorana Arunović osvojila bronzu na EP

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA MEDALJA ZA SRBIJU: Zorana Arunović osvojila bronzu na EP

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je bronzanu medalju u disciplini vazdušni pištolj 10 metara na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Njoj je to druga medalja danas, nakon što je u ekipnoj konkurenciji zajedno sa Bobanom Veličković i Brankicom Zarić stigla do srebra.

Prethodno, seniorski muški tim osvojio je bronzu. Srbija ima ukupno pet medalja u Djeru, jer su zlane medalje osvojili Andrea Arsović i juniorke ekipno u gađanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vazdušnom puškom.

Bravo @Zorana_Arunovic! Još jedna medalja! Ovog puta bronza na EP vazdušnim oružjem! #TeamSerbia #NaPutuZaRio pic.twitter.com/jz2Z5F5yXo

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

I Zorana na pobedničkom postolju

Izvor: Mondo, 27.Feb.2016

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila bronzano odličje na Evropskom prvenstvu Đeru, što joj je prva pojedinačna medalja na šampionatima Starog kontinenta..Foto: MN Press..  Zorana Arunović osvojila je dve medalje u istom danu na Evropskom prvenstvu!..Posle srebrne medalja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.