JAČI OD CRVENE FURIJE: Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 15:34

JAČI OD CRVENE FURIJE: Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva (FOTO)

Naredni protivnik Rumunija.

Reprezentacija Srbije u video igri PES2020 uspela je da savlada selekciju Španije sa 2:1 u pobedama i plasira se u polufinale Evropskog prvenstva, a za plasman u finale Orlovi će igrati protiv Rumunije od 16 časova.

Tim Srbije koji čine kapiten Marko Roksić, Stefan Slavković, Filip Panić i Ranđel Mikić nadigrao je Španiju posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a odlučujući poen doneo je Marko Roksić.

🇪🇦 1-2 🇷🇸 | Е-селекција Фудбалског савеза Србије савладала је Шпанију @SeFutbol и пласирала се у полуфинале #eEURO2020! Честитамо! 🔥

Наредни противник је селекција Румуније. Сусрет почиње око 16 часова. 👊🏻#eFSS #SrcemSvim #Srbija #FSS#eFootballPES2020 @EURO2020 pic.twitter.com/pevbGKY7hb

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) May 24, 2020

Tim Španije prvi je poveo, da bi Srbija preokrenula rezultat. Ipak, sa dva gola protivnik ponovo prelazi u vođstvo, ali Srbije izjednačuje na 3:3 pa se otišlo u produžetke u kojima nije bilo golova i prešlo se na penale u kojima je Srbija bila uspešnija. Polufinale protiv Rumunije može se pratiti u direktnom prenosu na jutub kanalu UEFA.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.