Izvor: Piplmetar.rs, 29.Mar.2023, 21:30

Iz ugla crnogorskih medija: „Spektakl, pobeda Srbije nezaslužena, sudija nije video faul kod prvog gola!“

Reprezentacija Srbije je kao gost večeras u Podgorici rezultatom 2:0 savladala Crnu Goru u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Crnogorski mediji u analizi utakmice ocenjuju da je njihova reprezentacija odigrala veoma dobro protiv Srbije kojoj je prevagu doneo individualni kvalitet, pre svih strelca oba pogotka Dušana Vlahovića. 
Hvali se ambijent na stadionu u Podgorici, a kritike >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << idu na račun francuskoj sudije Klermona Tupana.
Tako podgoričke „Vijesti“ donose izveštaj sa utakmice uz naslov „Crna Gora za aplauze, Srbija slavila na suvi kvalitet Vlahoviča“. U tekstu se navodi da je utakmica bila spektakularna, a ambijent za pamćenje, te da je reprezentacija Crne Gore odigrala jedan od boljih mečeva u poslednje vreme.
Portal „CDM“ smatra da je poraz njihove selekcije bio nezaslužen, i da su po prikazanom minimalno morali da osvoje bod. Ocenjuje se da su „sokolovi“ takitčki bili bolji i izgarali na terenu i da će imati za čime za žale.
Nacionalna televizija Crne Gore, „RTCG“ u naslovu je spomenula sudiju večerašmnje utakmice Klermona Turpana koga smatraju jednim od krivaca za poraz “ Vlahović dvostruki strelac, Turpan nije video faul kod prvog gol“, piše u njihovom izveštaju sa utakmice. A u tekstu se navodi da je ovo verovatno najnezasluženiji poraz u istoriji njihovog reprezentativnog fudbala.


Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.