Ivana Španović ponos i inspiracija Srbije

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović ponos i inspiracija Srbije

Prijem za atletičarku Ivanu Španović, koja je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju, upriličen je danas u Vladi Vojvodine.

U disciplini skok u dalj, Ivana je skočila 6,81 metara, što joj je donelo drugo mesto.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je Španovićoj uputio čestitke na postignutim rezultatima u Cirihu, istakavši da je ona ponos naše zemlje i velika inspiracija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za sve ljude, a pogotovo za mlade.

Ivana Španovioć se zahvalila na dosadašnjoj podršci i pomoći. Izjavila je da je njen cilj da postigne što bolje rezultate i na mitinzima Dijamantske lige.  Ona je podsetila i na činjenicu da je privilegovana zajedno sa svojim kolegama jer joj je pokrajina omogućila da vežba u pravoj atletskoj hali, gde se priprema u zimskom periodu kada je ta priprema najznačajnija, zbog svega što je čeka tokom godine.

Španović je od pokrajine za svoj uspeh dobila 100.000 dinara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.