Ivana Španović najbolja u Birmingemu

Izvor: Vostok.rs, 16.Feb.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović najbolja u Birmingemu

Španovićeva je u Birmingemu pokazala da je u dobroj formi pred Evropsko prvenstvo u Glazgovu, a najbolji skok ostvarila je u četvrtoj seriji – 6,78 metara.
Drugo mesto osvojila je Irozuru sa 6,59 metara, dok je treće mesto zauzela Sojersova sa 6,36. Ivana je u prve dve serije prestupila, u trećoj je zabeležila skok od 6,53 metara, u petoj 6,56, dok u poslednjoj seriji nije ni skakala. Španovićeva će naredne sedmice učestvovati na mitingu u Beogradu, koje će biti poslednja provera pred nastup na Evropskom šampionatu u Glazgovu od 1. do 3. marta, gde Ivana brani zlato. Ona ima dva uzastopna dvoranska zlata i ukoliko opet bude najbolja izjednačiće rezultat legendarne Hajke Dreksler.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.