Italija će ići na Evropsko prvenstvo s namerom da ga osvoji

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Italija će ići na Evropsko prvenstvo s namerom da ga osvoji"

Fudbaler Napolija Lorenco Insinje govorio je o odnosu sa trenerom Đenarom Gatuzom i šansama Italije na Evropskom prvenstvu.

Insinje je objasnio kako se on i kolege, koji se trenutno nalaze u samoizolaciji u Napulju, nose sa pandemijom koronavirusa.

"Svi radimo naporno kod kuće. Imamo sopstvene programe i sve shvatamo ozbiljno. Možda trenutno nema utakmica, ali mi smo profesionalci i moramo da se staramo o sebi. Često pričam sa saigračima preko poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zajedničkih grupa. Ovo pokušavamo da prebrodimo tako što pravimo društvo jedni drugima izdaleka", rekao je Insinje za "Skaj Sport".

Inisnje sarađuje mnogo bolje sa Gatuzom, nego što je sa prethodnim trenerom Karlom Ančelotijem.

"Pričamo skoro svaki dan. Pričamo o poslu kojim se bavim, ali ne samo o fudbalu. Pričamo i o našim porodicama i bitnim stvarima. Naš odnos je baš dobar. On je učinio da se osetim bitnim od prvog dana. Veoma je posvećen i zahtevan, ali i iskren", otkriva Insinje.

Evropsko prvenstvo koje je trebalo da se održi ove godine, pomereno je za narednu.

"Veoma dobar timski duh vlada u reprezentaciji Italije, praktično 'letimo'. I sledeće godine ćemo biti spremni, a tada nam se možda i vrati nekoliko igrača koji bi sada bili povređeni. Bilo kako bilo, plan će nam biti da osvojimo", jasan je fudbaler Napolija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.