Ilić: Protiv Austrije i Slovenije počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Protiv Austrije i Slovenije počinju pripreme za Evropsko prvenstvo

Rukometni reprezentativac Srbije Vanja Ilić izjavio je da sa predstojeće dve priijateljske utakmice protiv Austrije i Slovenije praktično počinju pripreme za Evropski šampionat. Srbija sutra u Gracu od 19.30 minuta gostuje Austriji, a dva dana kasnije u Mariboru igra protiv Slovenije (17 sati).

"Moramo da koristimo svaku priliku da se uigramo što bolje. Nažalost, ni ovog puta nismo kompletni, ali i to moramo ostaviti po strani. Ovo će biti šansa da već sada krenemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pripremamo stvari za Evropsko prvenstvo. I ovo će biti jedna prilika da vidimo gde smo u ovom trenutku", rekao je Ilić za zvanični sajt RSS.

Srbije će na EP, koje se u januaru naredne godine održava upravo u Austriji, igrati u grupi sa selekcijama Crne Gore, Belorusije i Hrvatske. Po dve najbolje selekcije idu u drugu fazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija počinje pripreme za EP

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 10:26

Gostovanjem u Gracu rukometna reprezentacija Srbije danas počinje pripreme za Evropski šampionat u toku kojih će odigrati prijateljske utakmice sa Austrijom i Slovenijom. Rukometaši Srbije će u 19.30 početi meč sa selekcijom Austrije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.