IZNENAĐENJE U NOVOM SADU: Srbija doživela poraz od Bosne i Hercegovine i zakomplikovala situaciju u grupi! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Feb.2021, 21:48

IZNENAĐENJE U NOVOM SADU: Srbija doživela poraz od Bosne i Hercegovine i zakomplikovala situaciju u grupi! (VIDEO)

Prvi poraz Srbije u kvalifikacijama! Futsal reprezentacija Srbije poražena je u Novom Sadu u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od Bosne i Hercegovine sa 4:2(2:1). Srbija je bila bolji rival u Novom Sadu, ali gosti su iskoristili svoje prilike, kao i izostanak golmana Momčilovića. Bosna i Hercegovina je povela golom Arnautovića, izjednačenje Srbiji doneo […]
The post IZNENAĐENJE U NOVOM SADU: Srbija doživela poraz od Bosne i Hercegovine i zakomplikovala situaciju u grupi! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kvalifikacije za EP u futsalu: BiH bolja od Srbije u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2021

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu napravila je veliko iznenađenje i pobedila favorizovanu reprezentaciju Srbije u Novom Sadu rezultatom 4:2 čime su se, s dvije pobjede i šest bodova, učvrstili na prvom mjestu kvalifikacione grupe 4 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nizozemskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.