IZMIČE EVROPSKO PRVENSTVO “Orlići” izgubili u Poljskoj

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMIČE EVROPSKO PRVENSTVO “Orlići” izgubili u Poljskoj

Mlada fudbalska repretzentacija Srbije napravila je veliki korak unazad od plasmana na Evropsko prvenstvo koje će 2021. da se održi u Mađarskoj i Sloveniji. “Orlići” su u četvrtom kolu grupe 5 u Lođu izgubili od Poljske 1:0 (0:0).
Od 3:30 igraju Peru – Urugvaj, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.
Nažalost, nisu naši fudbaleri nastavili u ritmu u kakvom su igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za vikend u Bugarskoj. Tada su u Sofiji pobedili 1:0. I sada su bili blizu osvajanja jednog boda, ali je u 79. minutu popustila koncentracija.
Poljaci su istrčali kontru, a egzekutor je bio Mateuš Boguš. Imali su naši fudbaleri terensku inicijativu, a četiri puta su šutnuli u gol. Poljaci su imali jedan šut više.
Srbija sada ima samo četiri boda i dva poraza. Poljaci nam beže šest bodova, a drugoplasirani Rusi četiri.  U narednom kolu Srbija 15. novembra dočekuje Estoniju.
Na Evropsko prvenstvo ide devet pobednika grupa i najbolji drugoplasirani tim. Ostali drugoplasirani idu u baraž posle kojeg će se znati preostala četiri putnika za Mađarsku i Sloveniju.



The post IZMIČE EVROPSKO PRVENSTVO “Orlići” izgubili u Poljskoj appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.