IVANA, ZLATO NAŠE!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA, ZLATO NAŠE!

Nismo ni sumnjali, naša najbolja atletičarka ostvarila još jedan fenomenalan uspeh i nastavila evropsku dominciju!

Peto zlato Ivane Španović u poslednjih pet godina!

Ovoga puta na Evropskom prvenstvu u dvorani, u Glazgovu, gde je večeras ostvarila najbolji rezultat, od 6 metara i 99 centimetara u skoku udalj i tako odbranila titulu evropske prvakinje u ovoj disciplini!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Počelo je skokom od 6.90 metara u prvoj seriji, ali je Nastasja Mirončuk iz Belorusije je preskočila 6.93, što je bio njen lični rekord.

U drugoj seriji Ivana je i dalje zaostajala, skočila je 6.72, pa u trećoj 6.80 metara, da bi u četvrtoj preskočila 6.78 i Beloruskinja je bila sve bliža zlatu.

Ali, onda sledi ključna, peta serija, u kojoj Ivana Španović ostvaruje svoj najbolji rezultat na ovom takmičenju, 6.99 metara, dovoljno za novo evropsko zlato!

Još jedan fenomenalan rezultat za našu atletiku, a sve je upotpunio i Strahinja Jovančević, koji je nešto ranije osvojio bronzu, takođe u skoku udalj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Het-trik" Ivane Španović!

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019

Neverovatna Ivana Španović je treći put u nizu postala dvoranska šampionka Evrope u skoku u dalj. Skokom od 6,99 izjednačila je najbolji rezultat sezone u svetu. Bravo!

Nastavak na Mondo...

IVANIN HET-TRIK: Španovićeva osvojila treće uzastopno zlato na EP u dvorani

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2019

Srpska atletičarka je najbolji rezultat ostvarila u petoj seriji, kada je skočila 6,99 metara, što je najbolji rezultat sezone, njen, ali i ukupno u svetu Srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je danas zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.Španovićeva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.