ISECKAĆEMO SRBE I NAPRAVITI KUPUS SALATU: Norvežani napravili SKANDALOZAN spot pred duel sa Orlovima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 13:52

ISECKAĆEMO SRBE I NAPRAVITI KUPUS SALATU: Norvežani napravili SKANDALOZAN spot pred duel sa Orlovima (VIDEO)

Meč odluke se igra 8. oktobra u Oslu.

Kako se bliži plej-of duel između Norveške i Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, zakazan za 8. oktobar u Oslu, atmnosfera je sve vrelija.

Norvežani su kao predigru duela sa Orlovima obajavili spot u kome najstatrašnije vrađaju Srbe i predviđaju da će njihov najbolji igrač Erling Haland demolirati Srbiju:

- Srbi, Haland će vas iseći na trake i od vas će napraviti kupus salatu - poručuje Bernt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hulsker, koji je otpevao pesmu.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru koji je rođen u Hagu, a koji je odrastao u Norveškoj. Nekadašnji napadač ostaće zapamćen kao fudbaler koji je postigao golove gotovo u svakom klubu za koji je igrao: Vestens, Tomrejford, Traf, Molde, AIK, Start.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Po završteku karijere postao je TV i radio voditelj, a ovo mu je nije prvi skandal, sklon je sličnim ispadima.

 Hulsker je 2015. godine tokom prenosa plej-of meča između Mađarske i Norveške  vikao i vređao Mađare da je posle morao da se izvinjava i ambasadoru ove države.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.