IGRE DENVERA: Jokić ovo leto mora da odmori

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRE DENVERA: Jokić ovo leto mora da odmori

Neophodno je da odmori i "očisti" glavu i telo, a kasnije i ojača telo. Nikola mora da radi na snazi, duguje to timu – rekao je trener Nagetsa Majk Meloun Trener Denvera Majk Meloun savetovao je srpskog košarkaša Nikolu Jokića da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo i posveti se individualnom radu i fizičkoj spremi. Meloun je, za razliku od kluba koji je dao dozvolu Jokiću da nastupi za nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tim, rekao da bi za igrača Nagetsa bolje bilo odmori posle naporne sezone. - Odmor je najbolji lek, prošle godine Nikola je posle reprezentacije kod nas došao fizički i mentalno potrošen. Posle naporne ruki sezone otišao je u Srbiju i igrao kvalifikacije za Rio, a potom i na Igrama. Naravno da je teretana poslednje mesto koje je želeo nakon toga - rekao je Meloun američkim medijima. On je dodao da je Jokić imao samo sedam dana odmora i da je to jedan od razloga zašto je tek od decembra igrao u pravoj formi, iako je tek tada dobio pravu minutažu od trenera. - Neophodno je da odmori i "očisti" glavu i telo, a kasnije i ojača telo. Nikola mora da radi na snazi, duguje to timu", poručio je trener Denvera, uz grešku jer je pomešao Srbiju i Hrvatsku kada je rekao da su izabranici Aleksandra Đorđevića na putu ka Riju eliminisali Italiju posle produžetaka.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trener Denvera: Jokiću treba odmor

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2017

Ovih dana se mnogo u medijima spekulisalo oko (ne) nastupanja Nikole Jokića za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evrobasketu, pa se povodom toga se oglasio i trener Denvera Majk Meloun..."Odmor je najbolji lijek. Prošle godine je u kamp stigao iscijeđen, i fizički, i psihički. Poslije naporne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.