Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2021, 12:05

Humanitarni tiket u podne: Veljko Davidović tipuje za lečenje Sergeja Milićevića - “Podrži život”

Rukometaš na službi u Izraelu, kombinuje na mečevima Evropskog prvenstva

Pošto smo već zagazili u šestu godinu našeg rada u rubrici “Humanitarni tiket u podne”, a ponosimo se ukupnom doniranom sumom u iznosu od 19.708.037 doniranih dinara, red je da pokušamo već na startu Evropskog prvenstva da dođemo do dodatnog plusa. U tom poduhvatu danas nam pomnaže rukometaš, Veljko Davidović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji drži da će kvotom 10,76 pomoći lečenje Sergeja Milićevića, preko Fondacije “Podrži život”.

Krenimo od meča VELS – ŠVAJCARSKA. Igra se u Bakuu, a Sajdžije su predvođenje Vladimirom Petkovićem u uvertiri za otvarajući meč savladale Lihtenštajn sa 7:0. Mario Gavrilović na tom susretu postigao je tri gola i najavio da je spreman. Vels će svakako biti biti tvrđi orah, mada su poraz od Trikolora, te remi sa Albanijom najavili vrlo diskutabilne moći ekipe u fazi napada.

Igram X2&2+“, rekao je Veljko Davidović, rukometaš Nes Ziona.

Idemo do Belorusije, pravo na susret BATE BORISOV – NEMAN. Pošto BATE juri vodeći Soligorsk, a Neman se pokazao kao sastav dostojan tek fenjeraških muka, jasno je da u Borisovu epitet favorita odlazi ka domaćinu. Možda je ovo njihova šansa da se iskupe za poniženje koje im je naneo Neman, onda kada ih je na prijateljskom susretu u januaru porazio sa 1:4.

BATE ide na prelaz 1-1“.

Putujemo dalje, na evropski susret DANSKA – FINSKA. U Kopenhafenu Danci žele da uzmu prva tri boda, a Finci koji su malo je reći očajni da prekinu niz poraza koji broji tri prijateljska susreta. Inače, Danci su davnih dana redovno tukli Finsku, pa to ne bi čudilo da se i sada ponovi. Jenostavno, ako je selektor Danske, Kasper Hjulmand mogao do prijateljskog remija sa Pancerima, može lako da izbori dobar rezultat sa Finskom.

Lagano do 1&2+”, konstatuje naš današnji igrač.

A, sada idemo pravac na meč BELGIJA – RUSIJA. Belgija i Rusija su igrale zajedno u grupi i u kvalifikacijama, a Belgijanci su trijumfovali na oba duela. U Sankt Peterburgu sa 4:1, a prethodno u Briselu sa 3:1. Oba duela otvorili su ranim vođstvom, već u uvodnih 20 minuta. Primetno je da je Rusija dala po gol na oba meča, te je tako pokazala ono što se u suštini i zna – da je najslabiji deo Belgije odbrana. Selektor Robert Martinez raspolaže sa samo jednim levonogim štoperom, 34-godišnjim Janom Vertongenom, a on će u tandemu da igra sa još starijim Tomasom Vermalenom.

Ponovo kombinujem 1X&2+”, rekao nam je Veljko Davidović, sklapajući korice MOZZART Sport liste koja zbog početka Evropskog prvenstva prosto ide iz ruke u ruku.

Inače, za one koji ne znaju, Veljko Davidović je kao dečak trenirao fudbal i rukomet. Krenuo je putem kojim se u Srbiji, poslednjih godina i decenija, ređe ide. Opredelio se za rukomet koji ga je vodio od ateničke Mladosti, Požege, Zrenjanina u koji je stigao zahvaljući legendarnom Momiru Rniću. Nakon dve i po godine Proleter je zamenio kragujevačkim Radničkim koji je bio u ekspanziji. Igrao je SEHA ligu. Potom je zaigrao u Španiji, Makedoniji i Novom Pazaru. Eto, tu staVeljko Davidović sada izraelskim klubu Nes Zion, danas u MOZZART dresu “Humanitarnog tiketa u podne”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Veljko Davidović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja građana - žena, "Zelengora", Foča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,76, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PišuMiloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.