Hrvatska u magli

Izvor: RTS, 05.Apr.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska "u magli"

Veliki broj iskusnih košarkaških reprezentativaca verovatno neće nastupiti za Hrvatsku na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji, a još uvek se ne zna ni ko će sa klupe predvoditi nacionalni tim naših suseda.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske biće znatno oslabljena na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje se u septembru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << održava u Sloveniji. Naime, nekoliko iskusnih igrača neće se odazvati pozivu selektora Jasmina Repeše, a postoji mogućnost da i sam selektor bude zamenjen.

Zoran Planinić gotovo sigurno neće biti u sastavu Hrvatske, dok su male šanse da se Repeši odazovu Marko Tomas i Marko Popović. Dontej Drejper takođe nije siguran za kontinentalni šampionat u Sloveniji.

Hrvati problem imaju i kad je selektor u pitanju. Jasmin Repeša već je najavio da će napustiti kormilo reprezentacije ukoliko produži ugovor sa Unikahom. U tom slučaju, novi selektor će postati Neven Spahija, koji je trenutno bez angažmana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.