Hrvatska ima novog kapitena!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska ima novog kapitena!

Posle oproštaja Darija Srne, danas je objavljeno i ko će u kvalifikacijama za Mondijal preuzeti kapitensku traku u nacionalnom timu Hrvatske.

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Hrvatske Darijo Srna se posle nastupa na Evropskom prvenstvu u Francuskoj oprostio od dresa nacionalnog tima, odigravši 68 mečeva u kojima je kao kapiten predvodio Hrvatsku.

Reprezentacija Hrvatske sada se okuplja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred početak kvalifikacija za Mondijal u Rusiji, a selektor Ante Čačić danas je potvrdio da će novi kapiten ove selekcije biti fudbaler Real Madrida Luka Modrić.

Ovo je, naravno, očekivana odluka, s obzirom da je Modrić najbolji hrvatski fudbaler u ovom trenutku, a njegov zamenik u ulozi kapitena biće defanzivac Vedran Ćorluka.

Modrić će sa kapitenskom trakom na ruci debitovati 5. septembra, kada se Hrvatska sastaje sa selekcijom Turske.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Modrić kapiten Hrvatske

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016

Selektor Hrvatske Ante Čačić rekao je da će novi kapiten te selekcije biti zvezda Real Madrida Luka Modrić. On će traku naslediti od Darija Srne, a zamenik će mu biti Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka..."Novi kapiten biće Luka Modrić, a njegovi zamenici Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka", rekao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.