Hrvati najavili novi prekid: Ne bismo vam bili u koži

Izvor: B92, 21.Jun.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati najavili novi prekid: Ne bismo vam bili u koži

Hrvatski navijači upozorili su da planiraju novi prekid na Evropskom prvenstvu, a ovoga puta će to učiniti na meču nacionalnog tima sa Španijom.

Kako prenose hrvatski portali, u Splitu su se pojavili plakati protiv rukovodstva Fudbalskog saveza Hrvatske na kojima se najavljuju novi incidenti.

"Oslobodimo hrvatsku repku od huligana u loži, ne bi vam sutra bili u koži" i "HNS-u se kraj bliži, navijači pobedi sve su bliži", neki su od transparenata koji su osvanuli u Dalmaciji.

UEFA je zbog incidenata već kaznila Savez sa 100.000 evra zbog prekida na utakmici sa Češkom, kada je na teren u Sent Etjenu uletelo nekoliko baklji.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati najavili novi prekid: Ne bismo vam bili u koži

Izvor: Press, 21.Jun.2016

Hrvatski navijači upozorili su da planiraju novi prekid na Evropskom prvenstvu, a ovoga puta će to učiniti na meču nacionalnog tima sa Španijom. . foto: b92.net. Kako prenose hrvatski portali, u Splitu su se pojavili plakati...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.