Hrvati dobili veliko pojačanje pred nastavak EP

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 22:15

Hrvati dobili veliko pojačanje pred nastavak EP

Nakon što je Hrvatska eliminisala Srbiju i prošla u drugu fazu Evropskog prvenstva u rukometu, dobila je veliko pojačanje za nastavak šampionata.

Prekaljeni golman i jedan od najboljih u istoriji tamošnjeg rukometa Mirko Alilović priključio se nacionalnom timu u Budimpešti, prenosi hrvatska "Nova TV".

Odlučio je da pomogne hrvatskim igračima nakon što je golman Mate Šunjić, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju "zavio u crno" u direktnom duelu, testiran pozitivno na koronavirus.

Iskusni Alilović se ranije već oprostio od reprezentacije, ali je aktuelna situacija sa koronom i želja odlučila da se vrati.

Selektor Hrvoje Horvat još na poziciji golmana ima i Ivana Pešića i Dominika Kuzmanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.