Hrvat zbunio Crnogorce: Šta ćemo igrati? VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 14:58

Hrvat zbunio Crnogorce: Šta ćemo igrati? VIDEO

Crna Gora i Mađarska priredili su dramatičan meč na Evropskom prvenstvu, a "lavovi" su propustili napad za bod (26:24).

Uoči tog napada, na 28 sekundi pre kraja, pri rezultatu 25:24, selektor Crne Gore, hrvatski stručnjak Vlado Šola, održao je interesantan tajm-aut, možda pomalo konfuzan.

Šola je želeo da nacrta akciju za sedam igrača, ali je shvatio da nema dva pivota.

Zbog toga je pitao Branka Vujovića šta da se igra, a desni bek postao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tragičar, jer mu je Krištof Palašič odbranio šut.

"To nije ništa neobično. Nekada trener odluči, nekada prepusti najiskusnijim igračima. Bila je dobra odluka, ali je nismo realizovali. Banjo je naš glavni igrač, hijerarhijski je lopta trebalo da ide na njega. Žao mi je što smo izgubili, nadam se da ćemo ovakve utakmice pobeđivati, i to što pre", rekao je Šola.

Crna Gora već u nedelju ima šansu za popravni, protiv Islanda, koji je serijom 3:0 u poslednjih 100 sekundi meča izborio remi sa Srbijom (27:27).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.