Holandija u finalu!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija u finalu!

Holanđanke su potvrdile kvalitet, da li imaju snagu da dođu do trofeja?

Ženska rukometna reprezentacija Holandije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Švedskoj, pošto je večeras sa 26:22 pobedila Dansku.

Najzaslužnija za trijumf bila je Estevana Polman sa sedam golova, dok je Kornelija Grot postigla šest, a Ivet Broh i Laura van der Hejden po tri. Najefikasnija u Danskoj sa šest golova bila je Stine Jorgensen.

Na poluvremenu je bilo nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 13:13, a odlučujuće je bilo to što je Holandija na početku drugog poluvremena napravila seriju OD 6:0 i potom utakmicu lako privela kraju.

Protivnik u finalu biće joj pobednik duela izmedju Francuske i Norveške, koji će se igrati večeras od 20.45.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norveška protiv Holandije za odbranu titule

Izvor: Beta, 16.Dec.2016

Ženska rukometna reprezentacija Norveške plasirala se u petak u finale Evropskog prvenstva, gde će protiv Holandije pokušati da odbrani titulu šampiona kontinenta.Norveška je u uzbudljivoj polufinalnoj utakmici u Geteborgu pobedila Francusku sa 20:16. Holandija je ranije bila bolja od Danske sa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.