Hodl se nudi FS Engleske

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Mar.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodl se nudi FS Engleske

Bivši reprezentativac i selektor reprezentacije Engleske Glen Hodl izjavio je da bi rado predvodio državni tim na predstojećem prvenstvu Evrope u Ukrajini i Poljskoj.

Kada bih sutra umro, moj život bio bi nekompletan jer nisam završio posao kao selektor. Prošlost me ne interesuje, ali mislim da imamo grupu igrača koja je u stanju da napravi uspeh na EP. Ko god bude preuzeo reprezentaciju, bio to Stjuart Pirs, Hari Rednap, Roj Hodžson ili ja, očekuje ga veliki pritisak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> On je na klupi Engleske bio u periodu od 1996. do 1999. godine, ali nije predvodio selekciju na Evropskom šampionatu.
Poslednji put Hodl je bio trener pre šest godina i to na klupi Vulverehemptona. Za reprezentaciju Engleske igrao je od 1979. do 1988. godine i na 53 utakmice postigao osam golova.
Fudbalski savez Engleske saopštio je da će na kraju sezone izabrati selektora, a kao glavni kandidat spominje se menadžer Totenhema Hari Rednap.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.