Het-trik Joveljića, Orlići pregazili Estoniju

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Het-trik Joveljića, "Orlići" pregazili Estoniju

Mlada reprezentacija Srbije pobedila je Estoniju sa ubedljivih 6:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. "Orlići" su u Nišu deklasirali Estonce u meču u kojem je napadač Dejan Joveljić upisao het-trik.
Ekipa Ilije Stolice tako je ostvarila drugi trijumf u grupi 5, ali je daleko od pozicija koja vode na kontinentalno takmičenje.

Srbija je na četvrtoj poziciji sa sedam bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan više ima Bugarska, dok su na prva dva mesta Rusija sa 11, odnosno Poljska sa 10 bodova.
Joveljić je pogađao u 20, 52. i 61. minutu, dok su se u strelce upisali još Slobodan Tedić i braća Ilić – Luka i Ivan.
Stolica je uspeo da trgne igrače posle lošeg početka kvalifikacija, pa će za tri dana, takođe na niškom "Čairu" od 19 časova pokušati da iznenade prvoplasiranu "zbornaju".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Šestica" Srbije protiv Estonije, het-trik Joveljića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je danas u Nišu pobedila Estoniju sa 6:0 (3:0), u kvalifikacijama za EURO 2021. godine...Na stadionu Čair trijumf Srbiji doneli su golovima Luka Ilić u 12, Ivan Ilić u 38, Dejan Joveljić het-trikom u 20, 53. i 62, a konačan rezultat postavio je Slobodan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.