Heroj Nemačke jasan: Želim Inter!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj Nemačke jasan: "Želim Inter!"

Igrač "Pancera" je obeležio jučerašnju utakmicu na "Johan Krojf" areni.

Joakim Lev polako, ali uspešno sprovodi smenu generaciju u nacionalnom timu Nemačke.

Juče su, na sebi svojstveni način, pobedili velikog rivala Holandiju i tako stigle do prve pobede u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.

Čovek koji im je doneo "Nemačku" pobedu u poslednjim sekundama meča jeste Niko Šulc, fudbaler Hofenhajma.

To je bio tek šesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastup Šulca u timu "Pancera", izgleda da je Lev našao odličnog igrača po levoj strani koji može nastupati kao bek ali i napred na poziciji levog veznog.

"Želim da nastupam u klubu koji igra konstanto na najvišem nivou u Evropi. Inter je oduvek bio moj dečački san, nadam se da će ispuniti jednog dana. Za sada sam srećan u Hofenhajmu tako da i ako ostanem ovde sledeće sezone biću miran.", izjavio je Šulc za Nemačke medije.

Inter trenutno bije veliku bitku za povratak među najbolje u Evropi, uslovi za saradnju dve strane u budućnosti svakako postoje.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.