HOLANDIJA JE U OSMINI FINALA! Austrija u poslednjem kolu protiv Ukrajine za prolaz dalje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 20:36

HOLANDIJA JE U OSMINI FINALA! Austrija u poslednjem kolu protiv Ukrajine za prolaz dalje (VIDEO)

Jodleri bezopasni u Amsterdamu.

Fudbaleri Holandije plasirali su se u osminu finala Evropskog prvenstva. Oranje je na Johan Kroj areni savladalo Austriju rezultatom 2:0 (1:0) u meču drugog kola grupe „C“.

Holanđani su od prvog sudijskog zvižduka krenuli sa napadima. Inicijativa na početku meča isplatila se već u 11. minutu. Depaj je posle nesmotrenog starta Alabe nad Damfrisom bio precizan sa bele tačke.

Usledila je prava uspavanka posle pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oranja. Izabranici Franka de Bura su se koncentrisali na defanzivu, a tek u finišu prvog dela su stvorili nekoliko izglednih prilika, ali Depaj i Vajnaldum su bili neprecizni.

U nastavku susreta ista pesma. Holanđani su čekali svoju priliku iz kontranapada, a istu su dočekali u 67. minutu. Malen je odlično istričao desetak metara, uposlio Damfrisa koji sa nekoliko metara trese mrežu Bahmana.

Do kraja susreta rezultat se nije menjao, tri boda su ostala u Amsterdamu. Holadnija je drugim trijumfom u grupi obezbedila plasman u osminu finala, dok će se za drugo mesto u međusobnom duelu boriti Austrija i Ukrajina.

Novo pojačanje Crvene zvezde, Aleksandar Dragović odigrao je 84. minuta za Jodlere. Iskusnog štopera je u finišu meča zamenio Filip Lajnhart.

SASTAVI:

🇳🇱 Matthijs de Ligt returns at the heart of the Dutch defence.#EURO2020 | #NED

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 17, 2021

🇦🇹 Austria make 1 change with Gregoritsch coming in for Kalajdzic.#EURO2020 | #AUT

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 17, 2021
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VISOKI NAPON U SANKT PETERBURGU: Šveđani i Slovaci u klinču za nokaut fazu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:09

Obe selekcije prijatno iznenadile...Ne toliko atraktivan, ali svakako zanimljiv duel očekuje nas na "Gasprom Areni" u Sankt Peterburgu. Sastaju se Švedska i Slovačka koje su u prvom kolu prošle mnogo bolje nego što su se nadale, tako da su u prilici da već danas overe vizu za osminu finala...Švedska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.