Govedarica: Dobro smo počeli

Izvor: B92, 18.Mar.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica: Dobro smo počeli

Selektor kadeta Dejan Govedarica rekao je posle remija sa Portugalom da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

’Orlići’ su na stadionu „Ismet Bajbov“, pred oko 2.500 gledalaca, igrali bez golova sa Portugalom.

Bila je to, kako mi treneri volimo da kažemo, obostrano tvrda igra. Dobro smo počeli kvalifikacije. Igrom mogu da budem zadovoljan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samo su nam golovi nedostajali da utisak bude kompletan. Šanse koje smo stvarali moramo da realizujemo u narednim utakmicama“, rekao je Govedarica.

Narednu utakmicu u Azerbejdžanu, Srbija igra sa Hrvatskom u četvrtak, a tri dana kasnije se sastaje sa domaćinom turnira.

Plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 6. do 22. maja biti održano u Bugarskoj, izboriće pobednici grupa i osam najbolje drugoplasiranih ekipa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.