Izvor: Beta, 24.Jan.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Češke odbranio pobedu protiv Makedonije

Rukometna reprezentacija Češke pobedila je večeras u Varaždinu selekciju Makedonije sa 25:24 (11:13) u pretposlednjem kolu Grupe II Evropskog prvenstva. Češka je sada četvrta na tabeli sa četiri boda, dok je Makedonija poslednja sa tri i izgubila je šanse za plasman u polufinale. Rukometaši Makedonije su vodili tokom većeg dela utakmice, u drugom poluvremenu su u tri navrata imali i četiri gola prednosti, a u 42. minutu su stigli i do maksimalnih pet. Česi se, ipak, nisu predavali, pa su tri minuta pre kraja meča stigli do prvog vodjstva.Minut i po pre kraja poveli su 25:24 i to su odbranili ...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAKEDONCI PROPUSTILI VELIKU ŠANSU: Golman Mrkva odbranio penal za trijumf Češke

Izvor: Kurir, 24.Jan.2018

Rukometna reprezentacija Češke pobedila je večeras u Varaždinu selekciju Makedonije sa 25:24 (11:13) u pretposlednjem kolu Grupe II Evropskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.