Golčina Rusa Lime za prvo mesto

Izvor: B92, 02.Feb.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golčina "Rusa" Lime za prvo mesto

Reprezentacije Rusije i Portugalije odigale se spektakularan meč koji je završen bez pobednika u poslednjem kolu grupe B Evropskog prvenstva u Belgiji.

U prvih 20 minuta nije bilo pogodaka, da bi u nastavku sve prštalo od golova i atraktivnih poteza. Portugalci su poveli preko Rikardinja, ali je izjednačio Abramov nekoliko napada kasnije.

Nikolaj Pereverzev lobom donosi preokret svom timu, ali je Gonkalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet minuta kasnije ponovo poravnao rezultat. Rezultatska klackalica nastavila se do poslednjih nekoliko minuta, ali je onda na scenu stupio 'Rus' Eder Lima.

Iako su obe ekipe već obezbedile prolaz u četvrtinu finala, pobednik ovog meča prošao bi dalje kao pobednik grupe. Portugalce je pet minuta delilo od tog uspeha, da bi usledio gol šampionata.

Igrao se 36. minut kada je Robinjo potražio Limu u levom uglu, a ovaj fenomenalnim makazicama zakucao loptu u mrežu na zaprepašćenje svih.

U grupi A, Ukrajina i Belgija odigrale su meč bez golova.

Grupna faza završava se u nedelju, kada su na programu mečevi grupe C i grupe D.

EP u futsalu, drugo kolo:

Grupa A:


Rumunija – Belgija 6:1

Rumunija – Ukrajina 1:0

Ukrajina – Belgija 0:0

Tabela:

1. Ukrajina 4 boda

2. Rumunija 3

3. Belgija 1

Grupa B:

Rusija – Holandija 7:1

Holandija – Portugal 0:5

Portugal – Rusija 4:4

Tabela:

1. Rusija 4 boda (+6)

2. Portugal 4 (+5)

3. Holandija 0

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Golčina "Rusa" Lime za prvo mesto

Izvor: B92, 02.Feb.2014

Reprezentacije Rusije i Portugalije odigale se spektakularan meč koji je završen bez pobednika u poslednjem kolu grupe B Evropskog prvenstva u Belgiji...U prvih 20 minuta nije bilo pogodaka, da bi u nastavku sve prštalo od golova i atraktivnih poteza. Portugalci su poveli preko Rikardinja, ali je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.