Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geta koncertom obilježio početak Evropskog fudbalskog prvenstva

PARIZ- Svjetski poznati francuski DЈ Dejvid Geta sinoć je je ispod Ajfelovog tornja u Parizu održao sjajan koncert kojim je otvorena ogromna fan zona i obilježen početak Evropskog fudbalskog prvenstva.

Geta je održao svoj nastup na platformi postavljenoj ispod Ajfelovog tornja koja će tokom prvenstva predstavljati fan zonu. Ovaj dio Pariza će postati središte >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ovogodišnjeg EURA 2016. Sinoć je koncert posmatralo 80.000 ljudi.

Fan zona je projektovana tako da može primiti do 92.000 ljudi, a opremljena je ekranom od 420 kvadradtnih metara koji će se koristiti za direktne prenose utakmica. Prvi veliki test će biti prvi susret EURA 2016 kojem se večeras sastaju Francuska i Rumunija.

Francuske vlasti su sigurnost podigle na najviši nivo, što uključuje i ogradu te 400 članova osiguranja koji su podrška policiji.

Dodatno su osigurani stadioni i aerodromi širom Francuske, a očekuje se dolazak dva miliona navijača iz drugih zemalja. Francuska je angažovala 90.000 policajaca

EURO 2016 traje od 10. juna do 10. jula.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Velika žurka za početak EURO 2016!

Izvor: Mondo, 10.Jun.2016

Poznati francuski DЈ Dejvid Geta je ispod Ajfelovog tornja održao sjajan koncert, kao uvod u početak Evropskog fudbalskog prvenstva.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.