Gardašević osvojila drugu bronzu za Srbiju na EP

Izvor: RTS, 14.Jul.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gardašević osvojila drugu bronzu za Srbiju na EP

Milica Gardašević je skokom od 6.43 metara osvojila drugu bronzanu medalju za Srbiju na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Jevleu. Sara Lukić je bila deseta u finalu.
Nakon dva prestupa u prvoj i drugoj seriji Milica je skočila 6.21 u trećoj, a zatim 6.39 metara u četvrtoj seriji i držala četvrtu poziciju.

Skok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vredan brozne je skočila u petoj seriji.
Sara Lukić je najdalji skok zabeležila u prvoj seriji od 6.05 metara.
Zlatnu medalju svojila je Hilari Kpatša iz Francuske skokom od 6.73, dok se srebrnom medaljom okitila Italijanka Petra Farkas, skočivši lični rekord od 6.55 metara. 
Jasmin Halili, član Crvene zvezde, je u finalu skoka uvis postavio lični rekord od 2.20, završivši takmičenje kao petoplasirani.

Na prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Jevleu reprezentacija Srbije osvojila je dve bronzane medalje, prvu je doneo Elzan Bibić u trci na 1500 metara, a drugu Milica GArdašević u skoku udalj.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BRONZA SA SRPKINJU: Milica Gardašević treća u Evropi!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Srpska atletičarka Milica Gardašević osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Švedskoj za mlađe seniorke u disciplini skok u dalj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.