Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOMILAJU SE MEDALJE: Srbi ‘upucali’ još dva odličja na prvenstvu Evrope

Srpski strelci sa Evropskog prvenstva u Đeru nam donose još dva odličja, posle dva zlata, dobili smo po srebro i bronzu.

Srbija je nastavila sa dobrim nastupima u Đeru, a treću medalju srpskom timu u Ðeru doneli su Damir Mikec, Duško Pavlov i Dimitrije Grgić. Oni su u pucanju iz pištolja sa 10 metara ekipno bili treći i okitili se bronzanim odličjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
I ženske pištoljašice okitile su se medaljom, i to srebrnog sjaja. Tim u sastavu Veličković, Arunović, Zarić ostvario je učinak od 1134 kruga što je bilo dovoljno za ukupno drugo mesto iza Rusije, a ispred Mađarske i Ukrajine.
Pre njih, zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Đeru prethodno su osvojile srpske juniorske i Andrea Arsović.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.