Izvor: Beta, 14.Apr.2021, 21:19

Futsaleri Srbije pobedom nad BIH do baraža za EP

Futsal reprezentacija Srbije osigurala je večeras baraž meč za Evropsko prvenstvo 2022. godine pošto je u Zenici pobedila selekciju Bosne i Hercegovine sa 3:1, u poslednjem meču kvalifikacija.Srbija će u baražu igrati protiv selekcije Belorusije, a najverovatniji termin odigravanja utakmica je novembar ove godine.Domaća selekcija je povela golom Marina Sesara u 12. minutu, da bi selekcija Srbije u dva minuta postigla tri gola.Prvo je Stefan Rakić u 13. minutu izjednačio rezultat, da bi Marko Pršić sa dva gola u razmaku od tri sekunde, u 14. minutu doneo pobedu Srbiji.Selekcija Bosne i Hercegovine osvojila je prvo mesto u Grupi 4 sa 15 bodova, i plasirala se direktno na Evropsko prvenstvo, Srbija je druga sa devet bodova, dok su Rumunija sa šest i Severna Makedonija sa dva boda ostale bez plasmana na takmičenje.Evropsko prvenstvo u futsalu igraće se u Amsterdamu i Groningenu, od 19. januara do 6. februara 2022. godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bezbolan poraz "zmajeva", na EP ide i Srbija

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2021

ZENICA - Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Zenici od Srbije sa 1:3 u susretu posljednjeg 6. kola grupe 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.