Futsaleri Srbije dobili rivale na EP 2018

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsaleri Srbije dobili rivale na EP 2018

Srbija dobila protivnike na EP u Sloveniji.

Futsal reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2018. godine u Grupi A zajedno sa domaćom selekcijom i Italijom, odlučeno je danas žrebom u Ljubljani.

U Grupi B igraće Rusija, Kazahstan i Poljska, u Grupi C su Portugal, Ukrajina i Rumunija, dok su u Grupi D branilac titule Španija, Azerbejdžan i Francuska.

Srbija će početi turnir 30. januara protiv Slovenije, a 1. februara igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Italije.

Četvrtfinalne utakmice na programu su 5. i 6. februara, polufinala se igraju 8. februara, a finale i utakmica za treće mesto igraju se dva dana kasnije.

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.