Francuska nemilosrdna prema Makedoncima na startu EP

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 20:33

Francuska nemilosrdna prema Makedoncima na startu EP

Rukometaši Francuske upisali su prvu pobedu na Evropskom prvenstvu, jer su na stadionu u Dizeldorfu savladali reprezentaciju Severne Makedonije sa 39:29.

Najefikasniji kod olimpijskih šampiona je bio Ugo Deska sa sedam golova, Dika Mem je postigao pet, dok je Dilan Naji šest puta loptu poslao u mrežu Makedonaca.

U redovima Severne Makedonije Žarko Peševski je bio najefikasniji sa sedam golova, Đonov je dodao šest, dok su Filip Kuzmanovski i Lazarevski upisali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po četiri gola.

Imali su Francuzi problema na startu meča. Makedonija je dobro otvorila utakmicu i na polovini prvog poluvremena imala prednost od dva gola prednosti. Čak su u tim trenucima imali nekoliko napada, gde su mogli i da uvećaju prednost, ali u tim trenucima golmani bili na vrhuncu zadatka.

Onda je Francuska dodala gas i do kraja prvog poluvremena stekla četiri gola razlike.

To je bila samo uvertira za drugi deo meča u kome su Francuzi samo povećavali prednosti, da bi na kraju utakmice slavili sa deset gola viška 39:29.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.