Francuska deklasirala Srbiju

Izvor: Danas, 11.Dec.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska deklasirala Srbiju

Beograd - Rukometašice Srbije ubedljivo su poražene od Francuske u drugom kolu Evropskog prvenstva u Osijeku i ukoliko se plasiraju u drugu fazu sigurno neće preneti nijedan bod - 16:27 (3:11).

Niko nije očekivao da posle solidne igre i borbenosti u porazu od Crne Gore Francuskinje deklasiraju Srbiju i dozvole vicešampionkama sveta da za 30 minuta postignu samo tri pogotka. Može se reći da je i pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << prvog poluvremena rešeno pitanje pobednika, jer iako Srbija ima velikih problema sa povredama, igru bez sistema koja je prikazana na ovom meču ne može ništa da opravda, kao ni vođstvo protivnika od 13 razlike u pojedinim trenucima. Najviše golova u redovima selektora Saše Boškovića, koji je posle meča izjavio da nema šta da zameri devojkama jer su istrošene, postigle su Rajović i Stoiljković (po četiri).

Srbija ima šansu da se plasira u drugu fazu ako u petak od 20.15 savlada autsajdera Slovačku, ali je već sada sigurno da neće preneti nijedan bod zbog čega će imati samo teoretske šanse za polufinale.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.