FSS čestitao vicešampionima Evrope (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 23:56

FSS čestitao vicešampionima Evrope (foto)

Bez obzira na poraz u finalu, eSport preprezentacija je obradovala Srbiju ovog vikenda.

Završeno je virtuelno Evropsko prvenstvo u PES-u, a reprezentacija Srbije je završila na drugom mestu, odnosno vicešampionskoj poziciji.

Naš tim je u finalu poražen od Italije sa 3:1 u pobedama, a nedugo po završetku ovog meča, FSS je čestitao reprezentativcima Srbijena ostvarenom rezultatu.





''E-selekcija Srbije je vicešampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrope! Posle penal lutrije i pobede protiv Španije u četvrtfinalu, zatim pobede u meču sa Rumunijom u polufinalu, naš tim na Prvenstvu Evrope u igrici 'PES 2020' koji čine kapiten Marko Roksić, Stefan Slavković, Filip Panić i Ranđel Mikić, poražen je u finalu od Italije.







Za razliku od ranijih mečeva, sada se igralo na tri dobijena meča i Italijani su slaviji 3-1. Plasman u finale, ipak, predstavlja veliki uspeh i FSS čestita našem timu na odličnom rezultatu'', piše na sajtu FSS.

-

-
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija poražena u finalu UEFA eEuro 2020

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 18:03

Možda ove godine nećemo gledati evropsko prvenstvo u fudbalu, na kojem je učešće Srbije i dalje pod velikim znakom pitanja, ali smo zato ovog vikenda mogli da gledamo evropsko prvenstvo u PES-u 2020, na kojem je naša zemlja dogurala čak do finala, gde je poražena od Italije sa 3-1...Izvor: RUR...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.