Evropsko ragbi prvenstvo: Reprezentacija BiH uspešnija od Srbije

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropsko ragbi prvenstvo: Reprezentacija BiH uspešnija od Srbije

Seniorska ragbi reprezentacija BiH danas je u okviru Evropskog ragbi prvenstva "grupa 2 - jug", savladala reprezentaciju Srbije rezultatom 21:10, poluvreme 6:5.

Poene za BiH postigli su Subašić 11, Oruč i Glavaš po 5, a za reprezentaciju Srbije Hadžić i Nedeljković, takođe po 5poena.

Oko 1.000 gedalaca na stadionu Kamberovića polje videlo je odličnu i borbenu igru obe ekipe, u kojoj su Zmajevi dominirali kolektivnom igrom.

Utakmica je bila od značaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za ragbijaše BiH, jer bi pobeda u ovom susretu mogla da omogući plasman u višu grupu Evropskog prvenstva.

U kombinacijama za prvaka grupe su selekcija Slovenije, koja je od BiH pobeđena prošle subote, ali i reprezentacija Austrije, koja danas igra sa Slovenijom i u poslednjim kolu gostuje u Beogradu.

Na prvenstvenoj tabeli "Grupe 2 - jug" trenutno je na čelu reprezentacija BiH sa 13 bodova, Slovenija je 2. sa 10, Austrija 3. sa 8, Srbija je na 4. mestu sa 4 boda i Turska je 5. bez bodova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.