Evropsko prvenstvo za košarkaške juniore traži volontere

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2023, 10:33

Evropsko prvenstvo za košarkaške juniore traži volontere

Mladi od 15 do 30 godina koji žele da budu deo košarkaškog Evropskog prvenstva za juniore, koje će od 22. do 30. jula biti održano u Nišu, mogu se prijaviti za volontiranje. Više od 70 volontera i volonterki će, dodaju organizatori, dobiti priliku da budu u organizaciji jednog od najvećih sportskih događaja u Nišu.

Za malo više od mesec dana počinje Evrpsko prvenstvo za juniore čije utakmice će biti igrane u hali "Čair" i sali Osnovne škole "Mika Antić". >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nina Stojanović, članica lokalnog organizacionog tima i predstavnica formiranog sektora Volonteri kaže da je otvoren konkurs za volontere od 15 do 30 godina koji će učestvovati u organizaciji ovog takmičenja.

Preko 70 volontera i volonterki dobiće priliku, da nakon što prođu dva kruga selekcije, budu deo organizacije jednog od najvećih sportskih dogadjaja do sada u Nišu. Pridruži nam se i zapamti ovo leto po najboljem volonterskom iskustvu koje će ti doneti nove veštine i nove prijatelje - kaže Nina Stojanović.

Konkurs je otvoren do popune broja traženih volontera, dodaje Nina Stojanović, a prijavni formular zainteresovani mogu naći ovde.

Prvi meč na šampionatu odigraće selekcije Finske i Slovenije 22. jula od 13 sati u sali Osnovne škole "Mika Antić" koja je trenutno pod rekonstrukcijom. Srbija tog dana od 20:30 igra protiv Češke u hali "Čair".

Kompletan raspored možete videti ovde.

Prema podacima sa sajta FIBA, ulaznice će biti prodavane na blagajnama, a cene su i dalje nepoznate.

Rekonstrukcija sale Osnovne škole "Mika Antić" u Durlanu je počela, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je ranije najavila da će biti sređena i hala "Čair".
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.