Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 18:41

Evropsko juniorsko prvenstvo u košarci od 22. jula u Nišu

Učestvovaće 16 reprezentacija.

Grad Niš i Košarkaški savez Srbije u periodu od 22. jula do 30. jula 2023. godine organizovaće Evropsko prvenstvo u košarci za juniore.

Učešće u Evrpskom prvenstvu za juniore uzeće 16 reprezentacija. Utakmice se igraju u velikoj sali Sportskog centra „Čair“ i sali Osnovne škole „Miroslav Antić“.  Tokom trajanja prvenstva igraju se po četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice dnevno u obe hale istovremeno, dok su dani pauze bez utakmica 25. jul i 28. jul 2023. godine. Sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Sportskog centra „Čair“ i blagajni sale Osnovne škole „Miroslav Antić“. Prodaja karata je svakog dana  odigravanja utakmica. Selekcija Srbije nalazi se u grupi C sa Finskom, Slovenijom i Češkom. Prvu utakmicu na turniru srpski juniori igraju u subotu 22. jula od 20:30 časova sa selekcijom Češke.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evropsko juniorsko prvenstvo u košarci od 22. jula u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2023

Grad Niš i Košarkaški savez Srbije u periodu od 22. jula do 30. jula 2023. godine organizovaće Evropsko prvenstvo u košarci za juniore. Učešće u Evrpskom prvenstvu za juniore uzeće 16 reprezentacija. Utakmice se igraju u velikoj sali Sportskog centra Čair i sali Osnovne škole Miroslav Antić. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.