Evrobasket najverovatnije gotov za Lazića!

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrobasket najverovatnije gotov za Lazića!

Srpski košarkaš Branko Lazić gotovo izvesno neće moći da igra za reprezentaciju Srbije do kraja Evropskog prvenstva u Istanbulu, nezvanično je potvrđeno za Sport Klub.

Lazića od početka Evrobasketa muči povreda kuka, zbog koje nije trenirao dan pre odlučujuće utakmice na šampionatu. U prvom kolu, košarkaša Crvene zvezde je nezgodno udario Letonac Janis Tima i nije se u potpunosti oporavio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do sada.

Izostanak beka mogao bi da bude udarac za ‚Orlove‘, koji se od 20.30 sastaju sa Italijom u polufinalu Šampionata ‚Starog kontinenta‘.

U dosadašnjem delu prvenstva, Lazić je na terenu proveo ukupno 36 minuta i prosečno je beležio 0,7 poena na šest utakmica.

Ukoliko savladaju reprezentaciju Italije, srpski košarkaši će se za finale boriti sa pobednicima susreta između Rusije i Grčke. Prvi polufinalni par čine Španija i Slovenija.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.