Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 14:06

Euro sa gledaocima stiže u Rumuniju, ali možda zaobiđe Španiju, Škotsku i Irsku

UEFA navodno razmišlja da Bilbao, Glazgov i Dablin skine sa liste domaćina Evropskog prvenstva zbog nedostatka garancija vlasti da će dozvoliti ulazak navijača na tribine

Ostalo je stotinak dana do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a još se ne zna koji će gradovi biti domaćini. Prema poslednjim informacijama iz Rumunije Bukurešt je siguram, jer je Rumunska fudbalska federacija (FRF) saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da će na četiri utakmice Eura 2020 koje će biti odigrane u Bukureštu, odnosno tri u grupnoj fazi i jedna u osmini finala, biti dozvoljeno prisustvo 12.000 gledalaca.

"Vlasti su u načelu prihvatile predlog lokalnog organizacionog odbora da dozvoli pristup gledaocima na tribine na utakmicama Euro 2020 u visini od 25 odsto od ukupnog kapaciteta nacionalnog stadiona", navedeno je u saopštenju FRF.

Na drugoj strani san Bilbaa da bude domaćin, prema pisanju medija, počinje da bledi. UEFA navodno razmišlja o tome da baskijski grad ukloni sa spiska organizatora zbog nedostatka garancija da na San Mamesu mogu da budu prisutni gledaoci i to samo nedelju dana pošto je gradsko veće izrazilo "nedvosmislenu spremnost da Bilbao ugosti Euro 2020".

UEFA je izabrala 12 gradova za domaćine takmičenja: Rim, Baku, Sankt Peterburg, Kopenhagen, Amsterdam, Bukurešt, London, Glazgov, Bilbao, Dablin, Minhen i Budimpeštu. Međutim, kako izveštava AP, uz Bilbao pod velikim upitnikom su još Dablin i Glazgov.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Euro sa gledaocima stiže u Rumuniju, ali možda će zaobići Španiju, Škotsku i Irsku

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021

UEFA navodno razmišlja da Bilbao, Glazgov i Dablin skine sa liste domaćina Evropskog prvenstva zbog nedostatka garancija vlasti da će dozvoliti ulazak navijača na tribine..Ostalo je stotinak dana do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a još se ne zna koji će gradovi biti domaćini. Prema poslednjim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.